Bijlage(n): bekkenbodembal-flyer-mail.pdf

 
 
 
Nieuwbrief #11 - mei 2023
 
 
Welkom
 

Welkom bij deze speciale editie van onze Nieuwsbrief waarin we lotgenoten en zorgverleners graag informeren over waar we mee bezig zijn.  
 
Deze keer willen we u graag vertellen over het aanstaande Bekkenbodembal op zaterdagavond 24 juni in Den Haag waarvoor u van harte bent uitgenodigd.  

In juni zal het internationale congres van de uro-gynaecologen (IUGA) in Den Haag worden georganiseerd. Het is een goed gebruik om dan ook een informatiebijeenkomst voor (toekomstige) patiënten te houden. Patiëntenorganisatie Bekkenbodem4All zal dit samen doen met IUGA. Dit willen we extra feestelijk en laagdrempelig aanpakken met een ‘Bekkenbodembal’.  

In de voorstelling ‘Er komt een vrouw bij de gynaecoloog’ vertellen artsen en patiënten over verzakkingen, incontinentie en seksuele klachten. Dit alles zal gecombineerd worden met zang, dans en cabaret, deels verzorgd door de artsen zelf. Vanzelfsprekend is er veel interactie met het publiek. Na afloop is er een Bekkenbodem-borrel, waarbij bezoekers 1-op-1 vragen kunnen stellen aan artsen.   

Hoe inschrijven?  U bent van harte welkom op dit Bekkenbodembal, evenals de gasten die u mee wilt nemen. Inschrijven kan via www.bekkenbodembal.nl. Deelname is gratis met de kortingscode BEKKENBODEM4FREE

Praktische zaken:  

Locatie: World Forum Den Haag, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag  

Datum: Zaterdag 24 juni 

Programma: Inloop vanaf 19.00 uur, voorstelling start om 20.00 uur, bekkenbodem-borrel om 21.30 uur.

We zien er naar uit om u te ontmoeten!   

Tine van den Bos  

Voorzitter Bekkenbodem4All 

                                       

 
 
Klik hier als u deze mail niet goed kunt lezen
Klik hier als u geen emailnotificaties meer wilt ontvangen